Стрийт фитнес уреди от неръждаема стомана

Стрийт фитнес комплекти  изработени от масивни горещо поцинковани колони и лостове от хром никел. Ние произвеждаме външни фитнес уреди от 10 години – предимствата ни са високото качество, кратките срокове, възможността за персонализиране на всеки проект, отношението към клиентите ни и конкурентната цена! Свържете се с нас за персонализирана според нуждите ви оферта.

 

Хотели и курорти

 

Външен фитнес парк във вашия хотел или курорт ще допринесе за качеството и разнообразието от дейности, които са на разположение на вашите гости и посетители.

 

Нашите интуитивни фитнес станции, свободни за ползване и винаги на разположение, ще привлекат хора от всички възрасти, които се наслаждават да прекарват свободното си време на чист въздух. Възможността да спортуват в спокойна среда под ясното небе ще бъде оценена и запомнена.

 

Всичките ни фитнес станции използват собственото телесно тегло като съпротива и са предизвикателни и ефективни, независимо от нивото на фитнес. В резултат на това трудността е адаптирана към всеки отделен потребител.

 

Фитнес уредите са изработени от  изключителна неръждаема стомана, която намалява вандализма и необходимостта от поддръжка. Те могат безопасно да се монтират дори на плажа без опасения от ръжда.