Метални игрища

file_Metal_BulgarianЗа случаите, когато се налага да не се използват строителни дейности, но не желаете да правите компромис със размерите, здравината и забавността на постоянните игрища, създадохме най новия ни вид портативни метални игрища. Доставката и монтажа се извършва в рамките на няколко часа без техника и шум, така че да не пречи на ежедневните ви дейности или гости на хотела, дори и през активния сезон.

Тези игрища са с размерите на постоянните стандартни, покрити със същата качествена изкуствена трева, която елиминира нагорещяването и досадното тракане на топчето върху метала. Здравата сглобка между отделните елементи гарантира нивелирането на пътеките дори и върху трева или пясък, въпреки, че за предпочитане основата трябва да е твърда, равна и хоризонтална. Липсата
на дървени елементи гарантира здравината и използваемостта на този вид мини голф игрище дълги години при всякакви метереологични условия. Игрището е портативно със средна тежина на една пътека около 120 кг (3 елемента по 40 кг), така че в случай на нужда лесно се разглобява, транспортира и складира.

 

За контакти с „Мини Голф“ ЕООД:

Телефон: 0898 509 348
E-mail: stan@minigolf-bg.com