Портативни игрища

 

Ново за 2024г: Пълен комплект за дома, офиса, детски център или хотелска анимация от пътека, 13 препятствия, 4 стика и 12 топчета за 1200 лева.

вижте видеото тук

Ето как с минимална инвестиция и ограничено място от само 40 кв.м. можете да добавите нова форма на забавление за вашите гости

FlyerA6_3500BulgarianПортативни мини-голф пътеки, които могат да бъдат разположени на много ограничено външно или вътрешно пространство. Съоръжението е импрегнирано, устойчиво на вредни атмосферни влияния. Лесно могат да бъдат монтирани и премествани, поради това че са изключително леки и компактни. Идеално развлекателно решение за хотели, вили, домашни условия и офис употреба. Цена за 9 пътеки само 3500 лева без ДДС.

 

 

Този комплект може да се ползва както навън в двора или зад блока, така и в къщи в стаята с мокета и дори паркета.  Звъннете на 0898 509348 или е-поща stan@minigolf-bg.com.

 

Има няколко варианта  за портативен  миниголф, който лесно да се сгъва и разгъва. За всички варианти е хубаво да има следния комплект от 13  лесно сменяеми препятствия:

Следното портативно оборудване може да се закупи при цени:

Препятствия комплект 597лв

Стикове (3 различни дължини) -75 лв за брой

Топчета ( 5 различни цвята)- 4 лв за брой

И не е само за деца …. 🙂

 

Миниголф игрища със състезателни размери, предварително изработени от дърво за закрити помещения или открити терени. Лесно се сглобяват, разглобяват и пренасят от двама души за 15 минути. Идеални за хотелски конферентни зали, когато не се използват. Ниски цени.

Портативността на тези игрища позволява да оперирате миниголф бизнес, дори когато не притежавате терена за това или искате да го местите според сезона на различни локации. Те се сглобяват и разглобяват без помощта на инструменти от двама души само от 15 до 30 минути и се складират на малка площ. Отделните елементи тежат само 15-20 килограма.

Има и портативен миниголф вариант за открито или закрито от 9 отделни уникални пътеки, който изисква само 90 кв. м. площ да бъде разположен, без да се губи от забавността или сложността на миниголф играта.

Тези игрища Ви доставяме напълно готови и оборудвани за експлоатация, без да се извършват каквито и да е строително-монтажни дейности, при положение , че терена/залата отредена за игрището е с равна хоризонтална повърхност.

Въпреки лекотата си, нашите портативни игрища са напълно здрави и стабилни да се стъпва по тях, без притеснение от повреда.

За контакти с „Мини Голф“ ЕООД:

Телефон: 0898 509 348
E-mail: stan@minigolf-bg.com