Портативно миниголф игрище с 9 пътеки за 6500 лева !!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9Поради многото въпроси и желания  за възможно най-ниски цени на портативно игрище, създадохме едно наистина функционално, водоустоичиво и за външна експлоатация, изискващо минимална площ само 30 кв. м за 9 пътеки.  Цената на това игрище от 9 пътеки с изключително интересни постоянно прикрепени препятствия е САМО 6500 ЛЕВА без ддс. Дължината на всяка пътека е 2,5 метра и широчина 45 см. Независимо от сравнително малките размери, играта е повече от интересна и трудна, благодарение на специално проектираните препятствия за такива разстояния.  Тази инвестиция би се върнала само за няколко кратки месеца и не би трябвало да е проблем да я направите за началото на този сезон. 

 Цената на стиковете е по 60 лв без ДДС и топчетата по 3лв. Условията на плащане  са 50% авансово и 50% при доставката и монтажа на игрището. За доставка и монтаж отново ви предлагаме изключително ниска оферта от само 350 лв независимо от това къде се намирате в България

Ако наистина имате желание да предоставите на вашите гости едно ново забавление и да имате допълнителен източник за приходи, вече цената и липсата на средства преди началото на сезона не са пречка. Вие го пожелахте и ние го създадохме за вас.