Мини Голф Оборудване- стикове и топчета

Предлагаме ви последно поколение миниголф стикове, на които може да се регулира много лесно дължината, според нуждите на играещите в момента. Това ще ви позволи винаги да имате правилната дължина стикове за съответната ситуация, без да закупувате голямо количество стикове за мини голф с различни дължини. Дръжката се регулира много лесно като на планинските щеки за ходене посредством завъртане и става за игра от най-малките до най-високите за секунди.

За по малки и портативни игрища предлагаме използването на специалните по-малко отскачащи мини голф топчета за допълнителна безопасност. Те са същия размер и тежина като стандартните, и не променят значително играта на мини голф, а в случаите на използване на най-малките игрища дори значително я подобряват. Идват в много различни цветове без надписи и лого, за разлика от стандартните топчета за голф.

За специалните игрища за мини голф, към които има изкуствени езерца, рекички и водопади, предлагаме специалните мини голф топчета, които плуват във вода. Така лесно се изваждат от водните препятствия и дори изкуствените водни рекички потоци могат да се използват като част от играта за предвижване на топчетата. Децата обожават да гледат как водата носи плуващите различни цветове миниголф топчета.