Мини Голф Оборудване- стикове и топчета

Доказаните в годините дълготрайни и безопасни мини голф стикове за комерсиални игрища. 6 различни дължини- цена 75лв за брой.

Предлагаме ви последно поколение миниголф стикове, на които може да се регулира много лесно дължината, според нуждите на играещите в момента. Това ще ви позволи винаги да имате правилната дължина стикове за съответната ситуация, без да закупувате голямо количество стикове за мини голф с различни дължини. Дръжката се регулира много лесно като на планинските щеки за ходене посредством завъртане и става за игра от най-малките до най-високите за секунди.

Новото попълнение от регулируеми мини голф стикове е с метален пръстен и съответно със здравината на патерите с фиксирана дължина, което ги прави идеални и за комерсиални игрища.

За по малки и портативни игрища предлагаме използването на специалните по-малко отскачащи мини голф топчета за допълнителна безопасност. Те са същия размер и тежина като стандартните, и не променят значително играта на мини голф, а в случаите на използване на най-малките игрища дори значително я подобряват. Идват в много различни цветове без надписи и лого, за разлика от стандартните топчета за голф.

За специалните игрища за мини голф, към които има изкуствени езерца, рекички и водопади, предлагаме специалните мини голф топчета, които плуват във вода. Така лесно се изваждат от водните препятствия и дори изкуствените водни рекички потоци могат да се използват като част от играта за предвижване на топчетата. Децата обожават да гледат как водата носи плуващите различни цветове миниголф топчета.

Всички видове и цветове мини голф топчета са на цена 3 лв броя.