Как да задържате клиентите си и да ги забавлявате

222

 

Възползвайте се от новата услуга на „Мини Голф” ЕООД

 

Вие сте собственик на ресторант, хотел, боулинг или пък искате да вложите средства в развитие на различни видове атракциони – аквапарк, лунапарк, etc. И в двата случая целта ви е една – да накарате клиентите си да останат при вас колкото се може по-дълго, да поръчват питиета, да похапват, да изпробват нови и нови съоръжения. Какъв е единственият начин това да стане? Като им осигурите забавления, на които не могат да устоят.

 

За целта трябва да обърнете внимание не само на типа съоръжения, които поръчвате, или на менюто с ястия и напитки, но и на цялостната атмосфера.

 

 

Новата услуга на фирма „Мини Голф” ЕООД е фокусирана именно върху изграждане на невероятна атмосфера, подходяща за вашия ресторант, аквапарк, детски парти център, хотел.

 

Предлагаме ви безброй възможности за декорация, съобразени с вкусовете на вашите посетители, както и с тематиката на заведението или атракциона.

Запознайте се само с част от декорациите, които можете да поръчате при нас:

 

  • Космическа – извънземни, космически кораби, планети;
  • Морска – пирати, кораби, русалки, коралов риф;
  • Джурасик парк или джунгла;
  • Чудовища, дракони, тролове;
  • Средновековна – замъци, крепости, тронове, рицари;
  • Авиация, автомобилизъм;
  • Ключови моменти от историята на България;
  • Географска;
  • Древни цивилизации – пресъздаване на бита и селищата на маите, инките, египтяните;
  • Приказна – създаване на вълшебна гора и отделни приказни персонажи или пресъздаване на цяла една приказка.

 

Свържете се с нас и ни разкажете повече за вашия бизнес и за хората, които искате да привлечете като клиенти. Можем да се съобразим изцяло с желанието ви за конкретна декорация или да ви консултираме и заедно да изберем тази, която ще е най-подходяща за вашето заведение или атракцион.

 

 

Каква е ползата от пищна и интересна декорация?

 

Опитът ни показва, че колкото по-завладяваща е атмосферата и декорацията, толкова по-привлечени са хората от мястото, склонни са да останат и да се забавляват по-дълго и да се върнат отново. (Екипът на фирма „Мини Голф” ЕООД вече доста години създава метални, портативни, постоянни и светещи мини голф игрища.)

 

Затова и решихме да добавим тази нова услуга към своето портфолио – така затваряме цял цикъл: изграждаме игрище за мини голф, на което могат да играят до 20 човека едновременно, и го представяме по примамлив начин на посетителите – чрез подходяща декорация на цялото заведение или атракцион.

 

Поръчайте ни само декорация или само мини голф игрище и ние отново ще се справим чудесно.

Предложете на клиентите си незабравима атмосфера. Накарайте ги да се почувстват сякаш са в приказка или участват във филм и те ще се отпуснат, ще се забавляват и няма да имат търпение да се върнат отново при вас. Свържете с екипа на „Мини Голф” ЕООД – ние знаем как да ви помогнем да превърнете идеите си в реалност.