4 предимства на мини голфа за деца

_______________________________________

Бихте ли повярвали, когато кажем, че изиграването на няколко дупки мини голф е нещо повече от невероятен и увлекателен начин да прекарате следобеда си – то е и полезен инструмент за развитие на вашите малки деца? Това любимо време за отдих на семейството предлага безброй физически и образователни ползи за децата, в допълнение към всички забавления както за по-млади, така и за по-големи голфъри.

Насърчава физическата активност

Един кръг мини голф може да изгори до 300 калории за един час – сравнимо количество с джогинг за същото време. Мини голфът е повече от просто забавен начин да прекарате време със семейството си, той е и ефективна маскировка за добра сърдечно-съдова тренировка за вашите деца. Позволяването на децата да се отдадат на мини голф може да насърчи интереса към други физически дейности, докато се наслаждават на прекараното време на открито.

Развива социални способности

За мнозина мини голфът може да бъде игриво състезание с приятелски залагания и изненадващо количество майсторство. За децата предоставя важни уроци по спортно майсторство, като същевременно придобива опит в спазването на правилата и отношението към другите. Миниголф игрищата често са пълни със семейства и споделянето на голф игрището поставя всеки на бърз път към овладяване на социалния етикет. Спазването на правилата на игрището за мини голф ще помогне на детето да изгради самоконтрол и постоянство, като същевременно ще развие здравословно чувство за състезателен хъс.

Образователни ползи

Мини голф игрищата може да изглеждат лесни и очарователни, но просто да играете мини голф включва много елементи и умения, които са ключови за обучението на децата в области като математика, вземане на решения и решаване на проблеми. Разбира се, добрият удар изисква и добра координация между ръцете и очите. Освен това всяка дупка на игрище за мини голф е проектирана по уникален начин, включващ различни препятствия, които насърчават децата да използват своята креативност, за да намерят решение. Участниците трябва да запомнят колко удара правят, за да достигнат всяка дупка, като същевременно упражняват събиране, за да изчислят общия си резултат. Списъкът с тези предимства продължава и продължава!

Сплотява семейството

Може би най-важното е, че мини голфът е отличен начин семействата да станат по-силни като единици. Освен че родителите ще могат да споделят незабравими преживявания с децата си, те също ще придобият по-добри комуникационни умения. Като занимание, което е достъпно за всички възрасти, мини голфът може да се ползва от цялото семейство – без значение колко малки са децата ви. Всеки може да се отличи в спорта; всичко, което е необходимо, е много практика и повторение. Цялото семейство може да се наслади на предимствата на игрището за мини голф, докато се забавлява и укрепва връзките, които ги свързват.

Интересувате ли се да построите собствено игрище за мини голф? Повече от 17 години изграждаме всякакви видове мини голф игрища в България и чужбина. Разгледайте нашия уебсайт, за да видите снимки на скорошни проекти, след което се свържете с нас, за да обсъдим изграждането на ваше собствено впечатляващо мини голф игрище!